Ez már egy régebben elkészült édesség, csak most került “terítékre”. A hideg és meleg ugyanakkor a savanyú és édes ízek találkozása teszi igazán izgalmassá…
Hozzávalók:
- 4 db alma
- 4 evőkanál barnacukor
- 2 evőkanál sütőmargarin
- 1 kisebb citrom reszelt héja
- csipet fahéj (ízlés szerint)
- 4 adag fagyi (én citromost használtam, de lehet vanília is)
Az almákat meghámozzuk, magházát eltávolítjuk és felszeleteljük. A margarint a barna cukorral egy lábasban felolvasztjuk, meghintjük fahéjjal, majd rádobjuk a szeletelt almát és a citromhéjat. Néhány perc alatt megpároljuk és a tányérokon szétosztjuk a fagylaltgombócokkal és pici fahéjjal megszórva tálaljuk.
Nem lehet rossz egyaltalan! Szeretem az ilyen ilyen iztalalkozasokat:)
VálaszTörlés